DĂ VIAȚĂ IDELOR TALE
Tot ceea ce ai visat poate fi adus la viață exact în momentul în care decizi să o faci.
Oferim o gamă largă de servicii
Ai nevoie de branding sau social media marketing? Nu ai conținut?
Stai calm, noi facem tot marketingul pentru tine! Avem și propriul studio foto!
(RE)BRANDING
Designul grafic este procesul de comunicare vizuală optimizând eforturile sale de marketing pe diferite canale de comunicare.
SMM (social media marketing)
Social media marketing este o formă de marketing digital care valorifică puterea rețelelor de social media populare pentru a vă atinge obiectivele de marketing și branding.
Product Photography
Fotografia de produs se referă la utilizarea unor tehnici fotografice specifice pentru a realiza fotografii precise și atractive ale produselor dvs.
(RE)BRANDING
Branding-ul unei afaceri este mai important decât ați putea crede. În exterior, brandul tău poate părea că este format doar din elemente precum logo-uri și culori, dar brandul tău este întreaga identitate a afacerii tale. Brandul tău îți oferă personalitate.
SMM
Rețelele de socializare devin unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului digital, care oferă beneficii incredibile, ajungând la milioane de clienți din întreaga lume. Vă ajută să vă conectați cu clienții, să creșteți gradul de recunoaștere a mărcii și să creșteți numărul de clienții potențiali și vânzări.
Product Photography
Fotografia de produs este o parte importantă a afacerii la care trebuie să vă gândiți atunci când încercați să convingeți oamenii să vă cumpere produsele, în special când popularitatea cumpărăturilor online crește din ce în ce mai mult.
 • 1

  Expediați produsele, noi fotografiem

  Trimite-ne produsul tău, îl vom fotografia, apoi retușăm imaginile.
 • 2

  Obțineți fotografiile produsului

  Fotografiile sunt gata în 14 zile.
 • 3

  Începeți să vindeți

  Toate fotografiile sunt optimizate pentru comerțul electronic pentru a vă ajuta să vindeți mai eficient online, indiferent de ce vindeți.

Ne puteți contacta chiar acum!

Solicită oferta:
+373 60 061 899
Pentru clienți existenți:
+373 62 11 43 11
Unde ne aflăm:
Chișinău, strada Grigore Ureche 56/1
Scrie-ne un mesaj:
anastasiapostolachii@gmail.com